Pasta z makreli wędzonej
Wędzona makrela chyba najbardziej smakuje nam w okresie jesienno-zimowym. Pewnie [...]
Wędzona makrela chyba najbardziej smakuje nam w okresie jesienno-zimowym. Pewnie [...]
Słynne pierniki z Norymbergii zaczęto wypiekać pod koniec XIV w. [...]
Fasola jest kolejnym darem natury, który często znajduje miejsce w [...]
Zauważyłam u siebie, że w sezonie jesienno - zimowym częściej [...]
Moja przedszkolaczka jest fanką "różowego mięska", czyli łososia. Podzielam tę [...]
Oczywiście nie mogło zabraknąć tej surówki. Wszyscy ją robią podobnie, [...]
I znowu coś jednogarnkowego :) Pożywnego i zdrowego. Kaszotto [...]
Tak bardzo lubimy marchewkę, a z surowej jadłyśmy zazwyczaj surówki. [...]
Jak robi się chłodniej to zupa jarzynowa często pojawia się [...]